tiistai 10. joulukuuta 2013

Seniorikuoro VIELÄ RAIKAA


Seniorikuoro VIELÄ RAIKAA on nimensä mukaisesti elämänmyönteinen ja energinen sekakuoro. Kuorossa tärkeintä on laulamisen ilo, vaikka ohjelmistoa harjoitellaankin välillä ihan vakavasti ja tosissaan. VIELÄ RAIKAA on kerännyt laulajia riveihinsä 34, niiden kahden vuoden aikana, mitä se on toiminut.

 Kävin tutustumassa kuoron harjoituksiin. Siellä opetellaan äänen käyttöä ja lauluja ryhmän taso huomioon  ottaen. Ohjelmistossa on 3-4 äänistä kuoromusiikkia. Tärkeintä on yhdessä laulamisen ilo! Aluksi tunnit alkoivat yhteisillä äänen avauksilla.
Kuoron ohjelmistoa ovat monenlaiset laulut hengellisistä iloisiin iskelmiin. Keikkoja on ennätetty tekemään jo mm. kirkkoon, vanhustem palvelutaloihin, vanhusten viikon pääjuhlaan ja kansalaisopiston konsertteihin. Kesän 2013 kohokohtia ovat olleet Siilifolk ja Joensuun laulujuhlille osallistuminen elokuun alussa.

Joululaulun harjoittelua.

Seniorikuoro VIELÄ RAIKAA on yksi Siilinjärven-Maaningan kansalaisopiston kuoroista ja sitä johtaa
Ulla savolainen. Kuoroa pääset kuulemaan tänä vuonna vielä esimerkiksi su 15.12.2013 klo 16.00 Kauneimmissa joululauluissa Vuorelan kirkossa.

Kuoron nettisivuille pääset tutustumaan tästä linkistä: vielaraikaa.weebly.com

Ulla Savolaisen vetämä kuoro esiintyi syksyllä myös Siilinjärven torilla, jota olin kuvaamassa. Tähän loppuun vielä muutama kuva tästä syksyisestä esityksestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti