perjantai 3. tammikuuta 2014

Ahmon koululla tapahtuu osa2

Lastennäytelmäkerhon kurssilla oli joulujuhlanäytelmän harjoitukset alkamassa. Ensimmäisenä kokoonnuttiin yhdessä rinkiin ja tehtiin nimenhuuto.Tämän Jälkeen roolihahmojen tavarat voitiin jakaa oikeille henkilöille. Joulupukki sai partansa sekä tontut että lapset omat rekvisiittansa.

Näytelmä alkaa tonttujen leikkiessä pihalla piirileikkejä. 

Yksi tontuista keksii leikin, jossa he ampuvat ritsalla lumipalloja joulukuuseen.

Muiden tonttujen jo lopettaessa leikin, hidas tonttu vasta tajuaa leikin ja hänkin koittaa yrittää joulukuuseen osumista. Mutta hidas tonttu osuukin vahingossa Joulupukkia päähän.

Tontut vievät höperöityneen Joulupukin lepämään. Mutta heillä on ongelma. Kuka jakaisi nyt lahjat lapsille kun joulupukki ei ole kunnossa? 

Tontut päättävät lähteä itse jakamaan lahjat joulupukin sijasta.

Lapset kuitenkin huomaavat että heidän lahjansa ovat sekoittuneet keskenään.

Lapset päättävät soittaa Korvatunturille ja huomattaa asiasta. 

Tontut ovat pahoillaan tilanteesta ja päättävät että heidän on pakko saada Joulupukki kuntoon että tilanne saadaan selvitettyä. 

Tontut kysyvät Joulumuorilta apua. Muori kertoo että Joulupukki paranee vain sillä millä vaiva tulikin. Tontut ryhtyvätkin tuumasta toimeen ja kokeilevat jokainen vuorollaan saada Joulupukin kuntoon kumauttamalla päähän erilaisilla esineillä.
Lopulta Joulumuori kumauttaa Joulupukkia omalla kaulimellaan ja näin ollen  tämä paranee yhdestä iskusta.


Tonttujen mentyä nukkumaan, hidas tonttu tajuaa vasta tilanteen ja koittaa hänkin parantaa Joulupukin, vaikka tilanne oli jo ratkaistu aiemmin Joulumuorin toimesta.

Voi ei! Joulupukki höperöityi taas!

Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti