perjantai 3. tammikuuta 2014

Ahmon koululla tapahtuu


Joulukuun alkuviikoilla kävin tutustumassa Siilinjärvellä sijaitsevan Ahmon koulun kurssitarjontaan.
Siilinjärven-Maaningan kansalaisopisto tarjoaa siellä runsaan määrän erilaisia tutustumisen arvoisia kursseja.

Kielet ovat yksi näistä. Tarjolla on mm. venäjää, espanjaa, viittomakieltä, englantia, saksaa, karjalan kieltä...


Viittomankielen alkeiskurssilla opeteltiiin arkipäivän perussanastoa ja ilmaisua. Viestiä opeteltiin välittämään käsimuotojen, käsien, vartalon, suun liikkeiden sekä ilmeiden avulla. 

 


Espanjan kursseja löytyy niin aloittajille kuin myös viisi vuotta opiskelleille. Espanjan alkeiskurssilla aiheet sopivat niin matkailijalle kuin Espanjaan muuttavallekkin. Jatkokurssit ovat aiheiltaan käytännönläheisempiä. Aihepiirit laajenevat kurssi kurssilta.Englantia Ahmon koululla on tarjolla erilaisissa muodoissa. Jatko- sekä kertauskursseja on muutaman vuoden opiskelleille tai sitäkin enemmän. Mahdollisuus on myös harjoittaa kangertelevaa kielitaitoansa ihan oman kurssin voimin.Yksi keskeinen tavoite kaikilla on omien opiskelutaitojen kehittäminen, oman oppimistyylin ja vahvuuksien löytäminen.


Jos kiinnostuit osallistumaan kielten kursseista (tai minkä muun tahansa blogissa nähdyn kurssin tarjonnasta), pääset tutustumaan kurssitarjontaan tästä linkistä: https://www.opistopalvelut.fi/siilinjarvi/index.asp 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti